Известие

Collapse
No announcement yet.

Спайдър срещу ТТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Спайдър срещу ТТ

Четохте ли новия "Ауто Билд",страшно разочарован останах от това което прочетох ако е вярно,а то най-вероятно е вярно.Кажете ми как е възможно ТТ-то да е по-добро от АЛФА-та във АБСОЛЮТНО ВСИЧКО.Бие я по максимална скорост,ускорение,доускорение,стабилност,разход,сп иране че е и с 10 бона по-евтино .При това в статията ставаше въпрос за топ версиите.Е кво става накрая,остана само единия дизайн което не е малко но изобщо не е достатъчно.Някои ще кажат щото е по-тежка-еми а де....що е по-тежка.Много се съмнявам че като е по-тежка ще е по-здрава.Как е възможно марка с такива амбиции и такава история да ...................
    Разцъкайте по темата,че тая вечер ще си легна много замислен,като се има и предвид че точно новия Спайдър ми най-любимия модел след 156.
    2011 Giulietta MA-ex
    1995 155 1.8 TS 8V
    2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

таиа тема по добре вав форума на ауди да иа беше постнал?

иааааааааа иа ский тука:

Спи спокоино
    Hell Yeah!

Comment

159/Брера е наследство от старото ръководство...в един момент колата се оказва прекалено тежка...300кг над ТТ са си прекалено много....но всяко зло за добро....

Скоро очаквайте изненади от нашите хора...
      sigpic
      Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
      " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
      "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Йебал сам го У Мезершмита Инглощадски!
        зглобен у Кечкемет ( Унгарско) ,например!
        Hell Yeah!

Comment

Вижте нещо интересно Алфа са имали и джипове (Alfa Romeo Kamal)...
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от turbi
            таиа тема по добре вав форума на ауди да иа беше постнал?

иааааааааа иа ский тука:

Спи спокоино

Квой туй дет си го показал и кво общо има с темата,че не мога да се сетя.Ти въобще прочети ли какво съм писал,и кое толкова те успокоява
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V

Comment

За съжаление всичко е вярно. Всяка марка си има и успешни, и не толкова успешни модели. Не виждам защо да драматизираме.
              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

И аз останах доста разочарован, но все пак друго не съм и очаквал Ясно е , че немските инженери повече се стараят и по-добре настройват окачване и доизкусуряват нещата, но все пак ние сме РАЗЛИЧНИ!!!
                Извода ми хареса обаче: "Тъй че разума ни казва Ауди, но сърцето ни иска Алфа "
                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Колега не се впрягай толкова ,тия от Auto bild са придворни лизачи на VW ,AUDI.Глей кво става на теста на 8 стр.(всички срещу Голф)-Фиат Браво твърдо на последно място.Просто не мога да повярвам,че тоя драглив голф излязал на пазара преди 3-4 год е толкова по-добър от новото Браво.
                  Същата работа и с Гранде Пунто- на тестовете на Автобилд беше твъдо на последно или предпоследно място пък я глей кви продажби кво чудо.
                  Сложи си ги на оная работа да не ходят пеш.
                  alfa romeo 166 2.4 jtd

Comment

Аз не че толкова се впрягам,ама просто можеше още мааалко да се постараят.Защото сега даваме отново повод на "разбирачите" да плюят,за което също ме е яд.Не че ако имах парите щях да си купя оная костенурка,но ако някой се е двоумял м/у двата модела и не е толкова пристрастен,ясно е коя ще си купи.Това е лошото.
                    2011 Giulietta MA-ex
                    1995 155 1.8 TS 8V

Comment

швабите харесват различен тип коли и в списанието ги измерват по техните си разбирания. За динамиката и разхода на гориво съм съгласен че Ауди е по добре ама всичко друго е субективно.И мен ме хвана яд като четох, точно придворни лизачи на ФВ и Ауди са. Само чакам да излезе Топ Гиър като списание и изоставям Билда.
                      2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                      ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                      sigpic

Comment

Всеки си хвали неговото. АутоБилд-немските машини, ТопГиър-английските и така. Ако имаше българка кола и ние щяхме да си я хвалим
                        Като се замисля гледах едни филми на британския АутоМотор и Спорт и те не бяха очаровани от Алфата. И все пак признаха че има голям напредък относно изработката на интериора

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Стига с тези Алдита за мен това не са коли.Говно да е ама немско да е. Който се качи веднаш на италианска кола съм сигорен че е до гроб, казвам го от собствен опит
                          landikar
                          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

@wrc

Не мойе да се притесниаваш от такива факти. Показвам ти просто истнските разбирачи с кво се снимат. Щото аз тиа не сам ги вийдал с ТТ да се снимат.
                            Пък и ако си гледал последните топ геатрс, ше разберш какво общо има с темата.....>
                            Hell Yeah!

Comment

Вижте на колко интересна статия попаднах:
                              http://www.italiaspeed.com/2005/cars/ot ... 05_02.html

Май се задават големи успехи за Алфа Ромео! А дано

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                              X